Mes esame išmėginę ne vieną tiekėją, tačiau dažniausiai tiek studijos treneriai, tiek mokinės renkasi šiuos, jau patikrintus ir patikimus tinklapius:

  • www.sexystyle.lt – neišsigąskite, nesiūlome įsigyti fetišo ar sekso žaisliukų! Čia rasite kategoriją APRANGA IR AVALYNĖ; pasirinkite avalynę ir pamatysite PLEASER asortimentą. Jeigu nurodyta, kad reikiamas dydis yra sandėlyje, batelius gausite per kelias dienas, tačiau jeigu sandėlyje batelių nėra, gali tekti laukti net iki kelių mėnesių. Privalumas tinklapiui – kainos nors ir aukštesnės, bet lyginant su siuntimu iš užsienio galutinė suma būna gana panaši, bet to galite grąžinti batus ir pasikeisti į kitą dydį, jeigu įsigijote netinkamą. Ir tai tikrai užtruks trumpiau nei perkant iš užsienio. Tačiau pasirinkimas, lyginant su kitais puslapiais, yra mažas, o kolekcijos ne per naujausios.

 

  • www.pleaserusa.com, www.badkitty.com, www.polejunkie.co.uk – čia rasite didelį pasirinkimą, naujausias kolekcijas. Tačiau nepamirškite, jog prie batelių kainos pridėti reiktų ir mokamą siuntimą, kuris gali kainuoti apie 10 Eur. Dažniausiai merginos kooperuojasi ir siunčiasi rūbelius ar batus iš šių tinklapių kartu – taip siuntimosi kaštai sumažėja.