Pole dance exotic stilius garsėja įspūdingais neįtikėtino aukštumo platforminiais aukštakulniai. Ką reiktų žinoti juos renkantis?

Yra įvairiausių medžiagų ir dizainų, rinkitės tuos, kurie labiausiai džiugina! Tačiau verta žinoti, jog lakuota batelių platforma greičiau susidėvi – nuo jos su laiku nusitrina dažai(pagrindas įprastai baltos spalvos). Taip pat lakuotos „odos” bateliai uždaru priekIu pasitrina greičiau. Tad treniruotėms merginos dažnai renkasi PLEASER‘ius su permatoma platforma., o štai pasirodymams – kuo įspūdingesnius! O tokių tikrai yra – raštuoti, su blizgučiais, 20cm aukščio, net šviečiantys tamsoje! 😮

Įsigijus PLEASER avalynę labai svarbu nepulti jų mėginti šokių aikštelėje! Pirmiausia, ką turite daryti, tai „susitvarkyti“ batelių padus. Kaip tai padaryti, galite sužinoti čia („How To Save Your Pole Dance Stilettos“): https://www.youtube.com/watch?v=QMelY89H8EY.

Taip pat, jeigu batelių padas atsilups ar batai susibraižys, nemėginkite jų taisyti pačios – dažnai taip jie būna sugadinami dar labiau. Geriau neškite savo gražuolius pas batsiuvį, kuris ne tik suklijuos juos, bet ir restauruos.

P.S. rinkoje atsiranda vis daugiau kitų prekės ženklų, gaminančių identiškus ar labai panašius į „Pleaser” batelius. Svarbu – stabili platforma sujungta su kulnu, kad bateliai gerai laikytųsi ant kojos, bei tiktų, patiktų ir būtų patogūs būtent jums. Sėkmės savo idealios gražuolių poros paieškoje!

Pole dance Vilnius